maandag 13 oktober 2014

Van der Valk kerstdiner, kerstarrangementen Van der Vlak exclusief

Van der Valk hotels zijn heel bekend om hun feestelijke en niet te dure kerstdiners leuk om met de familie of je eigen gezin naar toe te gaan.

Lekker uit eten bij Van der Valk kerstdiner 2014

Ook de door Van der Valk georganiseerde kerstbrunch is altijd een succes. Ook dit jaar zal het wel weer druk worden. Je kunt nu al een tafel reserveren voor 25 of 26 december 2014.

Dit jaar doen niet alle restaurants mee KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT

Heel leuk is dat de diverse restaurants hun eigen menu hebben. Let dus op u krijgt niet overal hetzelfde kerstdiner. Hier onder een overzicht van een aantal kerstmenu's en de diversiteit dit jaar met Kerst 2014.

Van der Valk hotel Leiden - kerstmenu 2014


Voorgerecht:

Ardennerham met meloen
Uiensoep met een kaascrouton

Hoofdgerecht:

Gebakken kabeljauwfilet met tomatensaus
Gebakken biefstuk met champignons en een saus naar keuze

Nagerecht:

Dame Blanche
Coupe het Haagsche Schouw
  • Van der Valk Hotel Goes - kerstmenu 2014



  • Vier eerste of tweede kerstdag gezellig samen met vrienden en familie in onze sfeervolle

    brasserie waar wij u ons 4-gangenkerstdiner vanaf 18.00 uur serveren.
    Huisgemarineerde zalm met tobiko, groene mosterd, Hollandse garnaaltjes encrunch van wasabi
    Oosterse ossenhaascarpaccio met gember, lente ui, sojasaus, knofl ook en kroepoek
    Consommé van tomaat met appel, amandel en vanille
    Zeeuwse vissoep met oerbrood en kruidensalsa
    Tournedos met cantharellen, sjalotten en klassieke rode wijnsaus
    Gebakken zeebaars met truffel en risotto van spinazie en oesterzwammen
    Grand dessert geïnspireerd door het seizoen
    Kaasplankje met chutney en noten-vijgen brood
    KINDERKERSTMENU
    Ham met meloen of Kindercocktail
    Licht gebonden tomatensoep
    Zalmfi letje, schnitzel, kroket of frikadel
    Verrassingsijsje
    Tijden en prijzen
    4-Gangenkeuzediner € 47,50 p.p.
    Kinderkerstmenu: € 19,50 p.k.

Van der Valk hotel Duiven - kerstmenu 2014
voorgerechten:

Tartaar van krab en rivierkreeft
met kruidencréme, zoetzure komkommer en pappadum

Zeebaarsfilet met limoen gemarineerd op dungesneden courgette, Hollandse garnalen en dressing van Granny Smith.

Carpaccio van Black Angus met truffeldressing, oude kaas en eendeleverkrullen

Duo van wildpaté en hertenham met een compote van rode ui en rozijnen.

Carpaccio van rode bieten met zachte geitenkaas, jonge slasoorten en vegetarische bitterbal. 


Soepen:

Creme van paddestoelen met knolselderij, kalfstong en creme fraiche.

Bisque kreeftensoep met garnalen, kreeft en dragon.

Hoofdgerechten:

  • Gebakken heilbotfilet en coquille
    op puree met gerookte paling en saus van venkel en champagne

    Wild Zwijn
    gebraden en gestoofd met hete bliksem en saus van gedroogde cranberry

    Tamme eendenborst Peking Style
    met paksoi, bosui en saus van zwarte boontje en steranijs.
Gebraden ossehaas met anijschampignons, koolrabi en jus van oma's suddervlees

Pasta Mezzulune met tomaat en buffelmozzarella, gegrilde courgette en basilicum

Desserts:

Chocolade Fudge met gesmolten chocolade, gemarineerde ananas, eiwitschuim en passie ijs

Tarte Tartin met appel, vanillesabayon, hazelnoten en roomijs met kaneel

Koffie speciaal met slagroom keuze uit: Irish, French, Spanish, Italian, D.O.M. en Kahlua

Kosten voor dit 4 gangen keuze menu EURO 54,50 

Ik vind dit heel leuk gedaan zo in iedere plaats een eigen menu. Er valt dus best wat te kiezen bij Van der Valk niet overal hetzelfde menu met Kerst. 

Niet te lang wachten met reserveren zou ik zeggen KLIK HIER KERSTDINER RESERVEREN

Ik mag dit soort menu's ook graag als inspiratie gebruiken voor mijn eigen kerstdiner 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten