zaterdag 24 oktober 2015

The Christmas Show Ziggo Dome kerstshow kerst 2015

Prachtige Christmas Show in Ziggo Dome kerst 2015 leuk voor de hele familie.

Filmpje bij Humberto Tan over the Christmas Show in Ziggo Dome, sfeervolle kerstshow.


Heerlijk om Tweede Kerstdag 2015 met de hele familie naar toe te gaan mooie Kerstshow in Nederland. Wacht niet te lang met kaartjes kopen want dit zal wel weer snel gaan.

Ik ga ook altijd graag even weg Tweede Kerstdag dan heb je het thuis zitten en dineren wel weer even gehad. Een film in de bioscoop is ook altijd een goed idee, maar deze Christmas Show lijkt me ook heel erg leuk en sfeervol.

Het is nieuw en je weet niet precies wat je kunt verwachten maar de foto's en de muziek beloven wat !

Kaarten vanaf EURO 25,00 dus dat is goed te doen voor een mooie show tickets 1e ring

Best vroeg trouwens om hier al aandacht aan te besteden maar lijkt me echt een leuke show om naar toe te gaan Kerst 2015.

Eerste Kerstdag gewoon lekker met de familie en Tweede Kerstdag er lekker op uit.

koop kaarten voor de Christmas Show in Ziggo Dome Kerst 2015 KLIK HIER 







maandag 12 oktober 2015

Leuke kerstmenu kaarten om uit te printen voor Kerst 2015

Gezellige feestelijke menukaarten voor Kerst 2015 om zelf uit te printen.

Altijd leuk om je kerstdiner extra feestelijk te maken een menukaart bij de borden geeft gelijk een feestelijk gevoel en nu makkelijk zelf uit te printen.

Je kunt deze menukaarten invullen met de computer of handmatig je tekst toevoegen als je een mooi
handschrift hebt.

Voor een feestelijk gedekte tafel leuke kerstmenukaarten om zelf te printen.  Klik op de link onder de menukaart om te downloaden.

menukaart Kerst om uit te printen  KLIK HIER

leuke menukaart voor Kerst 2015 om zelf te printen KLIK HIER

print menukaart voor Kerst 2015 KLIK HIER

feestelijke kerst tafel met je eigen menukaarten print zelf je menu KLIK HIER
 Ik heb ook nog wat leuke cadeau labels voor Kerst gevonden om zelf te printen veel plezier ermee.
cadeau label voor je kerstcadeau printen KERST 2015 KLIK HIER
Tot slot omdat ik deze zo leuk vind nog een gezellig kerstplaatje. Het begint nu al echt vroeger donker te worden en ik leef dan altijd wel weer naar Kerst 2015 toe.



Bron van al dit moois ;  Klik hier

vrijdag 2 oktober 2015

Hoeveel dagen uren tot Kerst 2015 kijk hier...

De tijd gaat altijd reuze snel en soms denk je ineens hoe lang is het nog tot Kerst 2015.

U weet als het eenmaal september is en je bent druk met van alles is het zo weer Kerst 2015.

Hier een leuke teller om te kijken hoe lang het nog duurt tot Kerstmis 2015



En om alvast in de stemming te komen ook nog wat leuke kerstgifjes voor 2015








dinsdag 29 september 2015

Lekker herfstrecept ovenschotel met kalkoen en zoete aardappel

Een lekker recept voor de herfst en ook nog eens gezond met veel groente en zoete aardappel.

Leuk om de zoete aardappel eens te proberen je moet even wennen aan de smaak maar die is in dit recept zeker niet overheersend.

Ik houd wel van dit soort ovenschotels en je hoeft ook niet blindelings het recept te volgen. Kijk eens in de koelkast wat je hebt liggen en maak je eigen variatie.

ovenschotel met zoete aardappel en kalkoen 

Zoete aardappel met kalkoen en groente uit de oven voor 4 personen

Ingrediënten:

1,5 pond zoete aardappelen
2 teentjes knoflook
100 ml halfvolle melk
zout
zwarte peper
1 kilo kalkoen
1 fijngesnipperde ui
1 in blokjes gesneden courgette
3 fijngesneden wortels
1 klein blikje mais
1 pak tomato frito of 1 blik gepelde tomaten in blokjes
1 theelepel gedroogde salie

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Kook de geschilde zoete aardappelen met de knoflook in ongeveer 15 minuten gaar.Maak hier puree van met de melk en zout.

Bak in een koekenpan het fijngesneden kalkoenvlees en de ui tot het vlees bruin is.

Kook de wortelen en courgette gaar in water en voeg daarna het blikje mais toe.

Voeg de tomaten, salie en peper toe aan het de gebakken kalkoen en ui en warm even door. Voeg de groenten toe en verdeel in een ovenschaal. Spuit van de zoete aardappelpuree rozetten of verspreid het in een laag over de kalkoen en groenten.

Bak 20 minuten in de oven eventueel met paneermeel en vlokjes boter voor een lekker korstje.

Ik houd wel van mijn ovenschotels in de herfst het nadeel is alleen altijd dat je eerst alles moet koken/bakken en daarna nog in de oven. Probeer dus een dubbele portie te maken zodat je 1 ovenschotel in kan vriezen voor een andere keer.

Een heerlijke manier om kennis te maken met de zoete aardappel.


vrijdag 25 september 2015

Trendy kerstboom 2015 trendy kerstdecoratie 2015

Neem eens een andere kerstboom helemaal in voor Kerst 2015.

Natuurlijk kun je ook de oude vertrouwde kerstboom eens op een andere manier decoreren.

Hier een aantal voorbeelden van leuke trendy kerstbomen voor Kerstmis 2015.



simpele originele houten kerstboom voor buiten met lichtjes 

veel kleur en decoratie trendy kerstboom 2015 


kerstboom met bestek originele kerstboom 2015


witte kerstboom met rode decoratie kerst 2015 
simpel maar toch trendy kerstboom met originele slinger kerst 2015 

boekenkerstboom geweldig vind ik deze trendy kerst 2015 

houten kerstboom met ballen niet mijn stijl maar wel trendy kerst 2015 

kerstboom met gesorteerde ballen kerst 2015 

heel simpel kan ook prachtig zijn trendy kerstboom 2015 
Kortom leef je uit en gebruik deze foto's als inspiratie voor je eigen kerstboom.

zondag 20 september 2015

Originele Engelse Christmas pudding ruim van te voren klaar maken

Iets wat ik al jaren wil gaan maken, maar wat er nog niet van gekomen is een echte Engelse Christmas Pudding.

recept Christmas Pudding kerst 2015 


Nu een goed recept gevonden van Jamie Oliver dus dit jaar gaat het echt lukken. Een Christmas Pudding kun je het best een paar weken voor kerst maken zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Ingredienten Christmas Pudding:

500 g gemend gedroogd fruit (cranberries, abrikozen, krenten en rozijnen)
100 g dadels , fijngehakt
3 eetlepels geconfijte gember fijngehakt
125 g niervet of reuzel ( slager ) of echte boter smaakt wel anders.
1 sinaasappel ,geraspte schil
125 g bloem
125 g poedersuiker
150 g verse witte brood kruimels
2 eetlepels cognac
1 handje gehakte noten hazelnoten, walnoten
1 medium ei
150 ml melk
stroop voor het serveren

Bereiden:


Vet een 1,5 liter pudding kom in met boter.

Meng alle ingrediënten, behalve de stroop. Doe het mengsel in de ingevette kom en dek af met een dubbele laag aluminiumfolie. Bind een touwtje rond de zijkant van de kom. Plaats in een grote pan met water tot halverwege de zijkanten van de kom. Breng het water aan de kook, zet er een goed sluitend deksel op en laat gedurende 3 uur zachtjes koken.

(Vergeet niet om het water regelmatig te controleren, om ervoor te zorgen dat het nooit kookt droog, want als dat zo is, zal het verbranden en de schaal zal barsten.)

Als het klaar is, verwijder de folie, keer om op een bord, besprenkel met stroop en versieren zoals je wilt.


Je kunt dit recept een maand van tevoren maken de smaak zal alleen maar beter en intenser worden.