vrijdag 21 november 2014

Inspiratie voor je kerstdiner beurs kerstkoken, kerstmenu 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht foodies beurs

Leuk om te gaan proeven en inspiratie op te doen voor thuis. Taste of Christmas in de Jaarbeurs van Utrecht een beurs van 12 t/m 14 december 2014.

Jaarbeurs in Kerstsfeer foodies beurs 2014 

Je kunt hier zelf aan de slag in de kookschool en in 45 minuten een heerlijk gerecht leren maken.

Er is ook de mogelijkheid om te kijken hoe bekende chefs een lekker gerecht maken. In het Taste Theater treden iedere dag chefs uit Nederland en het buitenland op. In sessies van 30 minuten leer je meer over de gerechten van jouw favoriete chef of restaurant zodat je ze thuis ook kunt proberen, of inspiratie kunt opdoen voor het kerstdiner. Natuurlijk laten de chefs je ook een hapje proeven. En wat dacht je van een heuse Ready-Steady-Cook sessie tussen twee rivalen? Aan jou de keuze om de winnaar te kiezen! Bovendien stelt Taste of Christmas de chefs extra op de proef om te zien wat ze bereiden met de ingrediënten uit een door ons samengestelde Mysterybox.

De namen die nu bekend zijn o.a. Ramon Beuk, Julius Jaspers, Alain Caron, Dennis Kuipers, Marcel de Leeuw, Karin Luite, Peter Lute en nog vele anderen. Leuk om hier eens echt met je neus bovenop te staan en de kunst af te kijken.

Er is een wijnproeverij waar je precies de juiste wijn bij je gerecht leert kiezen en kunt kopen.

Er is ook een groot gedeelte van de beurs aan Frankrijk gewijd, ook hier kun je lekkere hapjes proeven en diverse Franse delicatessen kopen.

kookworkshop Kerstmis Taste of Christmas
Met een toegangskaart voor Taste kun je genieten van de ongekende gezellige ambiance die wij voor je in de Jaarbeurs hebben gecreëerd. Daarnaast kun je kosteloos masterclasses van Top Chefs, workshops of interessante tastings volgen in het Taste Theater, Wijnplein of deelnemen aan workshops in de Kookschool. Inschrijven voor de workshops kan ter plekke op het festival. Verder zijn de heerlijke gerechten in verschillende prijscategorieën in het Sterrenpaviljoen en kun je overal wat proeven en gerechten kopen bij de verschillende foodtrucks en bij de exposanten.

Het foodie festival voor Kerst in de Jaarbeurs in Utrecht is op 12, 13 en 14 december en begint om 12.00 uur tot 23.00 uur behalve op zondag dan is het om 22.00 uur afgelopen.

Uiteraard is de beurs helemaal in Kerstsfeer aangekleed en kom je overal dennebomen en sneeuw tegen. Het lijkt mij een hele leuke beurs om inspiratie op te doen.   




Geen opmerkingen:

Een reactie posten