dinsdag 25 november 2014

Kerstboom Kersttrends 2014 originele ideeën voor de decoratie versiering van uw kerstboom

Hij staat nog niet, we wachten tot na 5 december, maar wat heb ik weer zin in de kerstboom. Gezellig lichtjes in de kamer. Je hele woonkamer fleurt er van op in deze donkere dagen.

En dan de heerlijke dennengeur het maakt je huis weer helemaal gezellig. Een kopje hete chocolademelk met of zonder slagroom en een gezellige kerst cd op. Wat kaarsen op de tafel en je voelt je weer een ander mens.

Hier een aantal ideeën om je kerstboom trendy te versieren:


trendy kerstboom Kerstmis 2014 kersttrends 

De eerste boom illustreert een techniek die de meeste home decorateurs missen : met behulp van oversized ornamenten. De grote zilveren ballen en sterren hebben een enorme impact. Hoewel oversized decoraties een beetje meer zullen kosten , hoeft u niet te veel uit te geven, en het effect zal prachtig zijn

trendy kerstboom Kerst 2014 

Voeg kristallen toe aan je versiering ze geven schittering en glans aan je boom. Omdat ze doorzichtig zijn is het wel belangrijk ze in de buurt van een lichtje te hangen en meng ze met kleurrijke decoratie.


bloemen in de kerstboom Kerst 2014 

Verwerk ook eens zijden bloemen in de decoratie van je kerstboom blijft mooi en geeft een heel andere sfeer aan je kerstboom. Kies een kleur die goed bij de andere versiering van de kerstboom past. Je kunt tegenwoordige prachtige rozen of andere zijden bloemen kopen.


kersttrends Kerst 2014 
Nog een leuk idee wat het heel goed zal doen in een strak modern interieur, een kerstboom in 1 kleur. Hier is voor wit met zilveren ballen gekozen voor een stakke, trendy moderne kerstboom. Heel apart toch zo'n boom. Je kunt natuurlijk ook een groene boom nemen met bijvoorbeeld alleen maar witte decoratie.

design kerstboom Kerst 2014 

Versiering in één kleur en stijl krijgt een designer look door het variëren van de maten (small, medium en large) en door  te kiezen voor een unieke matte glans afwerking in plaats van een standaard glanzende. Lintslingers kriskras horizontaal over de boom en tientallen glazen ijspegels zorgen voor een verticaal element.

Mooi gedecoreerde sfeervolle kerstboom Kerst 2014 idee voor de Kerstboom 
Herhaal een soort ornament dus kies dezelfde kleur, vorm of thema voor een boom. Deze rode decoraties zorgen voor een evenwichtig geheel met de andere versiering. We adviseren het kopen van 2-4 dozijn van een hoofdthema element (zoals deze rode ballen). Verschillende maten, vormen, of afwerkingen van zo'n element zullen nog meer flair toe te voegen.

Dus duik tussen de kerstballen en schaf eventueel nog wat nieuwe items aan om van een originele en trendy kerstboom te genieten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten