vrijdag 14 november 2014

Leuke ideeën voor originele goedkope kerstdecoratie Kerst 2014

Je kan natuurlijk naar de Bijenkorf of Ikea gaan en van alles aanschaffen om je huis in kerstsfeer te brengen, maar het is net zo leuk om met goedkope materialen zelf aan de slag te gaan.

Hier een aantal leuke ideeën om helemaal in Kerstsfeer te komen, zonder dat het je een vermogen kost.

Deze kennen we allemaal wel de kerstlichtjes die hopeloos in de knoop zitten. Niks aan doen gewoon in een mooie plantenbak en wat takken er tussen steken. Prachtige decoratie voor bij de voordeur.

zelfgemaakte kerstdecoratie Kerst 2014 

Dit is ook een heel leuk idee voor je kadootjes. In plaats van naamlabels hang je een foto van degene voor wie het pakje is eraan. Even een digitale foto uitprinten en op een stukje karton plakken.

tip voor een origineel cadeau label voor kerst 2014 

Ben je wat kleiner behuisd, neem een leuk klein boompje en zet deze in een mooie koperen pot op een tafeltje. Versier zoals je wilt, neemt veel minder ruimte in en toch gezellig. Je kunt dit natuurlijk ook als extra kerstboompje gebruiken. Bijvoorbeeld een grote in de woonkamer en een kleintje in de hal.

sfeervol klein kerstboompje in huis 

Krijg je logees met de Kerst ? Geef ze een warm welkom en zet een mandje met lekkers op de kamer. Chocolade, nootjes, koekjes doen het altijd goed.

Leuk als je logees krijgt Kerst 2014 
 Maak je eigen advents kalender neem een muffin blik of zelfs meer als je wilt en maak papieren dekseltjes met de datum en natuurlijk in ieder vakje een aardigheidje.

Adventskalender zelf maken Kerst 2014 
Allemaal dingen die niet heel veel moeite kosten en zeker niet veel geld, maar toch de kerstsfeer verhogen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten