woensdag 4 december 2013

Kerstmenu restaurant Arnhem 2013

Nog een mooi kerstmenu deze keer van een restaurant uit Arnhem voor Euro 37,50

Ook hier weer inspiratie volop om thuis wat na te maken. U hoeft niet het hele menu over te nemen maar champignoncroquetjes vind ik wel een uitdaging.

Voorgerecht naar keuze,
Carpaccio van ossenhaas, gruyère kaas en pesto.
of
Salade met gerookte eend, appel en pijnboompitten.
of
Trio van wildpaté, zwijnsham en hertencarpaccio.
of
Vispalet, combinatie van gerookte zalm, paling en Hollandse garnalen.
Deze voorgerechten worden geserveerd met toast en boter.

Heldere bouillon met passend garnituur.

Spoom, een luchtige pauzedrank.

Hoofdgerecht naar keuze,
Tournedos (biefstuk van de haas) met een licht gepeperde cognacsaus.
of
Noordzeezaligheden, tongfilet, garnalen en kreeft
of
Wildtrio van haas, hert en wildzwijn begeleid door een verfijnde wildsaus met
bospaddestoelen.
of
Kalfsmedaillons met een appelcalvadossaus.
Deze hoofdgerechten worden geserveerd met champignoncroquetjes, gebakken aardappelen
en salade.

Een feestelijk geflambeerd nagerecht.

Klik hier voor meer informatie over dit menu en om te reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten