Lekker uit eten bij Van der Valk kerstdiner 2014 |
Ook de door Van der Valk georganiseerde kerstbrunch is altijd een succes. Ook dit jaar zal het wel weer druk worden. Je kunt nu al een tafel reserveren voor 25 of 26 december 2014.
Dit jaar doen niet alle restaurants mee KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT
Heel leuk is dat de diverse restaurants hun eigen menu hebben. Let dus op u krijgt niet overal hetzelfde kerstdiner. Hier onder een overzicht van een aantal kerstmenu's en de diversiteit dit jaar met Kerst 2014.
Van der Valk hotel Leiden - kerstmenu 2014
Voorgerecht:
Ardennerham met meloen
Uiensoep met een kaascrouton
Hoofdgerecht:
Gebakken kabeljauwfilet met tomatensaus
Gebakken biefstuk met champignons en een saus naar keuze
Nagerecht:
Dame Blanche
Coupe het Haagsche Schouw
Van der Valk Hotel Goes - kerstmenu 2014
Vier eerste of tweede kerstdag gezellig samen met vrienden en familie in onze sfeervolle
brasserie waar wij u ons 4-gangenkerstdiner vanaf 18.00 uur serveren.Huisgemarineerde zalm met tobiko, groene mosterd, Hollandse garnaaltjes encrunch van wasabi
Oosterse ossenhaascarpaccio met gember, lente ui, sojasaus, knofl ook en kroepoek
Consommé van tomaat met appel, amandel en vanille
Zeeuwse vissoep met oerbrood en kruidensalsa
Tournedos met cantharellen, sjalotten en klassieke rode wijnsaus
Gebakken zeebaars met truffel en risotto van spinazie en oesterzwammen
Grand dessert geïnspireerd door het seizoen
Kaasplankje met chutney en noten-vijgen broodKINDERKERSTMENU
Ham met meloen of Kindercocktail
Licht gebonden tomatensoep
Zalmfi letje, schnitzel, kroket of frikadel
VerrassingsijsjeTijden en prijzen
4-Gangenkeuzediner € 47,50 p.p.
Kinderkerstmenu: € 19,50 p.k.
Van der Valk hotel Duiven - kerstmenu 2014
voorgerechten:
Tartaar van krab en rivierkreeft
met kruidencréme, zoetzure komkommer en pappadum
Zeebaarsfilet met limoen gemarineerd op dungesneden courgette, Hollandse garnalen en dressing van Granny Smith.
Carpaccio van Black Angus met truffeldressing, oude kaas en eendeleverkrullen
Duo van wildpaté en hertenham met een compote van rode ui en rozijnen.
Carpaccio van rode bieten met zachte geitenkaas, jonge slasoorten en vegetarische bitterbal.
Soepen:
Creme van paddestoelen met knolselderij, kalfstong en creme fraiche.
Bisque kreeftensoep met garnalen, kreeft en dragon.
Hoofdgerechten:
met kruidencréme, zoetzure komkommer en pappadum
- Gebakken heilbotfilet en coquille
op puree met gerookte paling en saus van venkel en champagne
Wild Zwijn
gebraden en gestoofd met hete bliksem en saus van gedroogde cranberry
Tamme eendenborst Peking Style
met paksoi, bosui en saus van zwarte boontje en steranijs.
Gebraden ossehaas met anijschampignons, koolrabi en jus van oma's suddervlees
Pasta Mezzulune met tomaat en buffelmozzarella, gegrilde courgette en basilicum
Desserts:
Chocolade Fudge met gesmolten chocolade, gemarineerde ananas, eiwitschuim en passie ijs
Tarte Tartin met appel, vanillesabayon, hazelnoten en roomijs met kaneel
Tarte Tartin met appel, vanillesabayon, hazelnoten en roomijs met kaneel
Koffie speciaal met slagroom keuze uit: Irish, French, Spanish, Italian, D.O.M. en Kahlua
Kosten voor dit 4 gangen keuze menu EURO 54,50
Ik vind dit heel leuk gedaan zo in iedere plaats een eigen menu. Er valt dus best wat te kiezen bij Van der Valk niet overal hetzelfde menu met Kerst.
Niet te lang wachten met reserveren zou ik zeggen KLIK HIER KERSTDINER RESERVEREN
Ik mag dit soort menu's ook graag als inspiratie gebruiken voor mijn eigen kerstdiner 2014
Geen opmerkingen:
Een reactie posten