zaterdag 6 december 2014

Kerst knutselen leuke ideeën om zelf te maken, makkelijke knutsel werkjes voor Kerst 2014

Altijd leuk om zelf wat te maken voor je huis of voor de kerstboom, dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn bewijzen deze kerst knutsel tips.

knutsel je eigen kerstster van vilt, knutselen voor kerst 
Leuke kerststerren hier van vilt gemaakt. Je hebt nodig vilt of andere stevige stof, een lijmpistool, en wat kraaltjes voor het midden. Knip de delen van het patroon uit en lijm aan elkaar volgens de foto voor een prachtige kerstster bloem.

KLIK HIER OM HET PATROON VOOR DE KERSTSTER TE DOWNLOADEN 

dennenappel voor in de kerstboom 
Ook een leuk idee zoek mooie denneappels, maak er een mooie strik op met een lint en bevestig er een kersthaakje aan. Een beetje spuitsneeuw maakt het helemaal af. Deze zelfgemaakte versiering kan zo de kerstboom in.

zelf versierde kerstbal, sneeuwpop kerstbal 
Zelf versierde kerstbal maken, neem een blauwe kerstbal en verf hier een simpele sneeuwpop en sneeuwvlokken op. Je kan deze kerstbal met een mooie strik aan de muur hangen als blikvanger, maar in de kerstboom doet hij het ook heel goed.

kerstslinger maken, slinger knippen, sneeuwpop 
Ook leuk en heel simpel om te maken een mooie kerstslinger met sneeuwpoppen. Je hebt alleen maar wit papier nodig en het patroon. Knip het papier op lengte, vouw het om en knip volgens patroon uit voor deze leuke sneeuwpoppen slinger.

KLIK HIER VOOR HET PATROON VOOR DE SNEEUWPOPPEN SLINGER 


Kortom er is nog heel wat te knutselen, ook met kinderen heel leuk om zelf wat versiering te maken.

Natuurlijk valt er nog veel meer te knutselen voor Kerst 2014 maar vond dit wel hele leuke tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten