woensdag 9 december 2015

Marineer je eigen vlees voor de gourmet met Kerst

Ik word er niet blij van die hele kleine bakjes vlees met een paar stukjes gemarineerde kipfilet voor EURO 2.00 bij de supermarkten.

Een beetje extra moeite en je kunt veel besparen. Koop gewoon zelf een pond kipfilet zet het 2 uur in de vriezer ( dan kun je er mooie plakjes van snijden ) en marineer het zelf.

Je kunt de kip een nachtje in de marinade zetten, zodat de smaken goed kunnen intrekken.

Makkelijk te maken en het scheelt je zoveel geld. Natuurlijk kun je ook ander vlees marineren, maar zelf vind ik vooral kipfilet erg geschikt. Ik koop meestal ook wat varkenshaas wat ik zelf in plakjes snijd maar dit is zo al lekker zonder marinade.

Hier een paar lekkere marinades voor je gourmetvlees:

Klik op de afbeelding voor grotere versie




Geen opmerkingen:

Een reactie posten