woensdag 4 december 2013

Kerstmenu voor thuis Kerst 2013


Wilt u thuis een mooi menu op tafel zetten met kerstmis, maak het niet te moeilijk en denk ook eens aan een kant en klare soep bijvoorbeeld die u zelf  voorziet van bijvoorbeeld een kruidenflensje.

Een lekker stukje vlees is altijd fijn en hoeft bij meerdere gangen niet zo groot te zijn.

Bedenk dat het met Kerst vooral om het samen zijn gaat en de gezelligheid en mislukt er eens een gerecht geen probleem de gasten zullen u het vergeven.

Geniet zelf ook van de maaltijd en maak het niet te moeilijk. Hier een mooi afwisselend menu voor een uitgebreid diner.


Taartje van gerookte paling en zalm met crème-fraîche en appel
•••
Geurige wildbouillon met kruidenflensjes en gestoofde bospaddestoelen
•••
Frisse pauzecocktail van kokos en ananas
•••
Tournedos met een romige saus van cognac met shii-takes en uitgebakken bacon
•••
Grand dessert
  ( vruchten, ijs, petit-four bijvoorbeeld )

Geen opmerkingen:

Een reactie posten